Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Elevation Festival 2011, 24-25 Ιουνίου 2011 στο Ράζλογκ - Βουλγαρία

Μετά από πολυετή σχεδιασμό ώστε να καλυφθούν όλες οι λεπτομέρειες και να διασφαλιστεί η βέλτιστη δυνατή εμπειρία τόσο για τους καλλιτέχνες όσο και για τους θεατές, το πρώτο Elevation Festival της Βουλγαρίας θα λάβει χώρα αυτό το καλοκαίρι, την Παρασκευή 24 και το Σάββατο 25 Ιουνίου στο Razlog, μόλις 5 χιλιόμετρα από το Bansko.
Με ένα εντυπωσιακό line-up που περιλαμβάνει μεγάλα ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής αλλά και πλειάδα συγκροτημάτων, DJ και καλλιτεχνών γνωστών στην ευρύτερη περιοχή, η διήμερη αυτή διοργάνωση υπολογίζεται να προσελκύσει πλήθος της τάξης των 45.000 από τη Βουλγαρία και τις γειτονικές χώρες.
Επιπρόσθετα happenings και εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια του διημέρου θα ενισχύσουν το πνεύμα του φεστιβάλ και θα ικανοποιήσουν όλα τα γούστα. Ήδη προπωλούνται εισιτήρια σε 5 χώρες, η δε online κράτηση είναι διαθέσιμη παγκοσμίως.
Οι διοργανωτές αποσκοπούν μέσω του Elevation στην καθιέρωση της Βουλγαρίας ως πρωτεύουσα της ζωντανής μουσικής στην Ανατολική και Κεντρική Ευρώπη, και την αναγωγή του σε brand name αναγνωρίσιμο ως την κορυφαία μουσική διοργάνωση της Βουλγαρίας, υποσχόμενοι ότι δεν πρόκειται για μεμονωμένο γεγονός, αλλά για το πρώτο σε μια μακροχρόνια παρουσία στο χώρο των μουσικών φεστιβάλ.
Πρόγραμμα εκδρομής: αναχώρηση στις 24 Ιουνίου 2011 και επιστροφή στις 26 Ιουνίου 2011(ξημερώματα).
Τιμή συμμετοχής 130 ευρώ (περιλαμβάνει 2 διανυκτερεύσεις στο Bansko, μεταφορά από Θεσσαλονίκη για Βουλγαρία και επιστροφή, εισιτήριο και για τις 2 ημέρες του φεστιβάλ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου