Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Ο Andreas Agiannitopoulos (a.k.a DJ Α) έγινε γνωστός στο ελληνικό ακροατήριο με το τραγούδι "Anazitisi" (Quest) (feat. Sonia), όπου η αρχική version(με ελληνικούς στίχους) υπήρχε στο "Stavedo 2", και το Dub mix του τραγουδιού απο τον Adriano Papadea στο "Concealed Truth". Η ελληνική εκδοχή του τραγουδιού επιλέχτηκε από τον DJ Ravin και συμπερηλήφθηκε στο παγκοσμίως διάσημο "Buddha Bar Χ". Το ίδιο track μπήκε λίγο καιρό αργότερα και στο cd "Art Deco In Style".
Το 2008 το τραγούδι "Piano Dream" ήταν απο τα πιό δημοφιλή στο cd "Mass Mellow". Η συνεργασία με τον DJ Ravin συνεχίζεται και στο "Buddha Bar ΧΙ" με το "Piano Dream",ενώ το 2009 αποτελεί το βασικό μουσικό θέμα για τον διαγωνισμό ομορφιάς του Ant1 και χρησιμοποιήθηκε σε πολλά σχετικά spots.






Την ίδια χρονιά κυκλοφορεί και την πρώτη του προσωπική δισκογραφική δουλειά με τίτλο " Essential Life" όπου βρίσκουμε ανάμεσα στα tracks και το "Piano Dream" .
Το 2009 μας εκπλήσει για ακόμη μία φορά, αφού τον συναντάμε και στην παγκοσμίως γνωστή σειρά cds " Cafe Del Mar" με το τραγούδι "Cause Im not sorry", χωρίς όμως να επαναπάυεται ποτέ...
Το remix που έκανε στους διάσημους Royksopp για το τραγούδι τους " Tricky tricky", μέχρι και σήμερα θεωρείτε απο τα πιό αγαπημένα...







2010: Ο Ανδρέας Αγιαννιτόπουλος μετά απο 8 χρόνια ενεργής παρουσίας στην δισκογραφία,
αποφασίζει να δημιουργήσει την δική του εταιρεία.
Σκοπός του είναι να βοήθησει την καλή ηλεκτρονική μουσική
και να την βγάλει απο το παιχνίδι των δισκογραφικών εταιρειών και την εκμετάλλευσή τους,
που σκοπό έχουν την κερδοφορία, την εκμετάλλευση των πνευματικών δικαιωμάτων τους,
αδιαφορώντας για τον καλλιτέχνη και την μουσική του.
Η O2Records υπόσχεται να δώσει οξύγονο σε όλους αυτούς
που αγαπάνε την καλή ηλεκτρονική μουσική,
δίνοντας τους την ελευθέρια να εκφράστουν
και να έχουν πάντα προτεραιότητα την δημιουργία για μούσικη και μόνο.

Το 2010 κυκλοφόρησε το Digital single "Rain Of Love", το οποίο αγαπήθηκε αμέσως απο τους λάτρεις της ελληνικής ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής.
Το Into the deep είναι το δεύτερο προσωπικό του άλμπουμ. Ώριμος, καλοδουλεμένος ήχος και μία παραγωγή που καταλαβαίνεις αμέσως ότι πρόκειται για μια δουλειά που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις μεγάλες παραγωγές του εξωτερικού. Το ταξίδι ξεκίνα με chill out, Deep house, και d n b  ήχους και συνεχίζοντας, διεγείρει το αυτί του ακροατή με τις υπέροχες πλάτες και μελωδίες που μόνο αυτός ξέρει να χειρίζεται τόσο καλά. 8 καινούρια τραγούδια, το Rain of love σε μια instrumental μοναδική εκτέλεση και 2 remix από τον Prosis (Σπύρο Στραβοράβδη) και τον Δημήτρη Μπατιστάτο  στο ομότιτλο τραγούδι του δίσκου ''Into the deep'', ολοκληρώνουν αυτό το “βαθύ” ταξίδι που περιμένει να το αγαπήσετε και να το ανακαλύψετε όσες φορές και αν το ακούσετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου